Niverød Autoværksted ApS
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice tire-serviceservice diesel-serviceservice ac-service

Autoværksted

featured image

Autoværksted i Nivå – på dine betingelser

​Velkommen hos Niverød Autoværksted ApS i Nivå. Her er vi en del af Bosch Car Service, og derfor kan vi tilbyde dig og din bil en lang række særlige ydelser og services, du ikke finder på et normalt autoværksted.

Du får for eksempel adgang til mekanikere med branchens bedste uddannelser, avanceret testudstyr der kan stille diagnose på din bils elektronik samt Bosch reservedele i den originale, høje kvalitet.

Vi kan naturligvis først og fremmest servicere og reparere din bil – og det på et højt kompetenceniveau. For det er faktisk Bosch, der har udviklet de elektroniske systemer, som udgør halvdelen af din bil. Derfor har vi specialuddannelse og løbende videreuddannelse i alle disse systemer. Og det kommer dig til gode.

​​Brug Bosch Car Service-kortet på dit autoværksted​ i Nivå

Når du bruger vores autoværksted, får du også særlige fordele, når du skal betale. Du kan betale alt på én gang, eller dele beløbet op i op til 24 måneders rentefri delbetaling. Med Bosch Car Service tilbyder vi dig god service – og du får smart finansiering med. ​

Med Bosch Service Mobilitetsservice er du sikret, at din bil altid bliver fragtet til vores værksted, hvis du har nedbrud i Danmark og er kunde hos os. Du får hjælp inden for 60 minutter, og kan bilen ikke nødrepareres eller køre videre selv, bliver den kørt hen til os. Skulle du ønske en Europadækning med fragt til nærmeste autoværksted, kan vi også tilbyde det.​

Meget mere end et almindeligt autoværksted
​Som Bosch partner kan vi tilbyde dig lidt ekstra ydelse. Men først og fremmest er Bosch jo den førende leverandør af moderne brændstofindsprøjtningsteknologi. På vores autoværksted i Nivå får du derfor ekspertise og service af højeste kvalitet uanset om du har en diesel- eller benzinbil.

Vi reparerer benzin- og dieselindsprøjtningssystemer, samt tændings-, indsugnings- og udstødningssystemer. Desuden er vi ekstra kompetente til at kontrollere emissioner og udledninger.

Kontakt os gerne på telefon 49 14 71 24 eller skriv til niveroedauto@boschcarservice.dk, hvis du vil vide mere om fordelene.​


Niverød Autoværksted ApS – et autoværksted i Bosch Car Service

Vi er et heldækkende autoværksted i Bosch Car Service – den største uafhængige kæde af autoværksteder i verden. Hos os kan du få hjælp til alle former for bilreparationer og service til alle mærker – benzin, diesel og elbiler. Vores veluddannede teknikere kan udføre diagnosticering og kontrol af bilens elektronik med Boschs avancerede testteknik. Vi bruger reservedele til biler i Bosch-garanteret kvalitet. Det betyder, at du får den samme kvalitet som værkstedet for dit bilmærke, og at du kører herfra med intakt nybilsgaranti. Velkommen til Bosch Car Service!