Niverød Autoværksted ApS
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice tire-serviceservice diesel-serviceservice ac-service

Bremseservice og bremsereparationer

featured image

Bremseservice af alle bilmærker

Hos Niverød Autoværksted i Nivå udfører vi bremseservice og reparation af bremser på alle bilmærker. Det er meget vigtigt, at din bils bremsefunktioner altid fungerer korrekt og fejlfrit. Derfor sørger vi altid for at give vores kunders biler en grundig og professionel gennemgang og service af bremserne.​

Vores arbejde med bremseservice

Vi udfører bremseservice for både mekaniske og hydrauliske bremsesystemer. Hertil kan vi udskifte sliddele som for eksempel bremseskiver, bremseklodser og bremsekalibre.

Derudover kan vi også hjælpe med reparation af sikkerhedssystemer, som:

  • ABS
  • ASR
  • ESP​​

​På vores værksted ved Fredensborg i Nordsjælland er du garanteret bremsereparation og bremseservice du kan stole på. Når du booker en tid hos os til bremsereparation- eller service tilbyder vi efter aftale en lånebil. Oftest skal vi bestille alle reservedelene hjem, og derfor vil vi skulle beholde bilen indtil vi har modtaget delene og udført servicen.

Kontakt os og hør mere om service af bremser

Oplever du fejl med dine bremser, må du hellere end gerne ringe til os og fortælle os om problemet og bestille en tid til, at vi får kigget på dine bremser, så du kan køre sikkert på vejene igen. Ring til os på telefon 49 14 71 24 og hør mere om bremseservice på vores værksted, og hvordan vi kan hjælpe dig med dine bremser.


Niverød Autoværksted ApS – et autoværksted i Bosch Car Service

Vi er et heldækkende autoværksted i Bosch Car Service – den største uafhængige kæde af autoværksteder i verden. Hos os kan du få hjælp til alle former for bilreparationer og service til alle mærker – benzin, diesel og elbiler. Vores veluddannede teknikere kan udføre diagnosticering og kontrol af bilens elektronik med Boschs avancerede testteknik. Vi bruger reservedele til biler i Bosch-garanteret kvalitet. Det betyder, at du får den samme kvalitet som værkstedet for dit bilmærke, og at du kører herfra med intakt nybilsgaranti. Velkommen til Bosch Car Service!