Niverød Autoværksted ApS
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice tire-serviceservice diesel-serviceservice ac-service

Bilskader

featured image

Bilskader gennem forsikringsselskab

Har du fået en bilskade i forbindelse med en påkørsel eller ulykke, som kører gennem dit forsikringsselskab, står vi klar til at hjælpe dig. Vi har mange års erfaring med udbedring af bilskade og har hjulpet mange kunder i Nivå ved Fredensborg og resten af Nordsjælland med udbedring af forsikringsskader på deres bil.

Vi tager hånd om de mindre forsikringsskader som for eksempel:

  • Udskiftning af dele
  • Udretning af småbuler

Vi er ikke et decideret pladeværksted, og vi vil derfor videresende opgaven til en af vores dygtige samarbejdspartnere, hvis den bliver for stor. Når vi har udbredt din bilskade, og der er behov for lakering, sender vi jer hen til en af vores faste samarbejdspartnere.​

Få hjælp til din bilskade af erfarent værksted

Vi har stor erfaring med proceduren vil bilskade gennem forsikringsselskaber, og vi kan derfor hjælpe dig fra start til slut. Vi udfører udbedring og reparation af alle bilmærker og kan skaffe alle nødvendige dele hjem til din bil. Vil du være sikker på at din bil bliver som ny igen efter din skade, så står vi klar til at varetage opgaven for dig.

​Kontakt os og få hjælp allerede nu

Ring til os på telefon 49 14 71 24 eller send os en e-mail til: niveroedauto@boschcarservice.dk, så hjælper vi dig med anmeldelse, beregning af udbedring af din bilskade.

 


Niverød Autoværksted ApS – et autoværksted i Bosch Car Service

Vi er et heldækkende autoværksted i Bosch Car Service – den største uafhængige kæde af autoværksteder i verden. Hos os kan du få hjælp til alle former for bilreparationer og service til alle mærker – benzin, diesel og elbiler. Vores veluddannede teknikere kan udføre diagnosticering og kontrol af bilens elektronik med Boschs avancerede testteknik. Vi bruger reservedele til biler i Bosch-garanteret kvalitet. Det betyder, at du får den samme kvalitet som værkstedet for dit bilmærke, og at du kører herfra med intakt nybilsgaranti. Velkommen til Bosch Car Service!