Niverød Autoværksted ApS
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice tire-serviceservice diesel-serviceservice ac-service

Service af udstødningssystem

featured image

Udskiftning af udstødning og udstødningsanalyse

Din udstødning er med til at lede giftige udstødningsgasser væk fra bilen og ud i det fri, gerne uden at være til gene for den næste bilist. Det kan altså være farligt for dig som bilist, og dine medpassagere, at køre i en bil med en ødelagt udstødning.

Hos Niverød Autoværksted udfører vi service på alle typer af udstødningssystemer til alle bilmærker. Vores speciale er BMW, som vi har arbejdet med siden vi startede op i 1982.

Vi bruger kun reservedele af højeste kvalitet når vi arbejder med udskiftning af udstødning. Du kan få hjælp til at løse problemer med katalysatorer, lamdasystemer og dieselpartikelfiltre.​

Du er ikke i tvivl om at din udstødning er ødelagt

Når din bil begynder at larme helt voldsomt når du starter den, er det på tide at få en udskiftning af udstødning. Du kan ikke være i tvivl når du hører den dybe rumlen.

Udover at være til gene blandt trafikken med den forstyrrende støj, giver du også miljøet en ekstra forurening med en ødelagt udstødning. Derfor anbefaler vi altid at du får repareret eller udskiftet din udstødning med det samme.

Både for din egen skyld, men også for benzinøkonomiens skyld.​​​

​Bestil udskiftning af udstødning hos eksperter​

Vi kan skaffe alle de certificerede udstødninger og montere dem for dig. Ring til os på telefon 49 14 71 24 og bestil en tid til reparation eller udskiftning af udstødning på vores autoværksted i Nivå ved Fredensborg i Nordsjælland.​


Niverød Autoværksted ApS – et autoværksted i Bosch Car Service

Vi er et heldækkende autoværksted i Bosch Car Service – den største uafhængige kæde af autoværksteder i verden. Hos os kan du få hjælp til alle former for bilreparationer og service til alle mærker – benzin, diesel og elbiler. Vores veluddannede teknikere kan udføre diagnosticering og kontrol af bilens elektronik med Boschs avancerede testteknik. Vi bruger reservedele til biler i Bosch-garanteret kvalitet. Det betyder, at du får den samme kvalitet som værkstedet for dit bilmærke, og at du kører herfra med intakt nybilsgaranti. Velkommen til Bosch Car Service!