Bilreparation og bilservice på alle mærker og modeller

Hos Niverød Autoværksted ApS i Nivå ved Fredensborg i Nordsjælland udfører vi bilreparation og bilservice på alle bilmærker og bilmodeller. Vi er et Bosch Car Service-værksted, og derfor er vi specialuddannet i både ​bilreparation og bilservice på alle mærker, men vi er specialiseret i BMW.

Bilservice og bilreparation med avanceret Bosch-udstyr

​Vi tilbyder bilservice og bilreparation til “uautoriserede priser”. Det betyder, at vores Bosch Car Service-værksted har langt mere fordelagtige priser, end du normalt finder hos de “autoriserede værksteder”.

Et Bosch Car Service-værksted har adgang til de bedste uddannelser inden for branchen og til det mest avancerede testudstyr. Dermed kan vi stille præcise diagnoser på din bil. Og vi har naturligvis originale reservedele fra Bosch.

Bilservice på vores autoværksted udføres med andre ord i højeste kvalitet, uanset om du har en diesel- eller benzinbil.

Vi tilbyder endvidere alt inden for bilreparation, uanset det er karosseri, lak, motor, elektronik, dæk, bremser, lygter eller glas. Vi reparerer også alle former for benzin- og dieselindsprøjtningssystemer. Det kan også være tændings-, indsugnings- og udstødningssystemer. Dertil kommer, at vi er særligt kompetente til at kontrollere emissioner og udledninger.

Kontakt os for at bestille tid til din bil

​Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for bilservice og bilreparation, eller hvis du vil bestille tid med det samme. Du kan ringe til os på telefon 49 14 71 24, eller du kan skrive til os på niveroedauto@boschcarservice.dk.​